[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[dm-devel] Re: Multipath-tools not seeing replaced RAID controller



Hi Chandra,

Your absolutely the best :) It works like a charm!! Thanks a lot...

Sander


On Wed, 2008-02-13 at 17:30 -0800, Chandra Seetharaman wrote:
> On Wed, 2008-02-13 at 23:09 +0100, S. J. van Harmelen wrote:
> > Hi Chandra,
> > 
> > I hope you can answer this question, but of course I'll be very happy if
> > anyone on this list can answer my question.
> > 
> > I just replaced a faulty RAID controller in an MD3000 enclosure. Now
> > after enabling it, I can't see it in the multipath driver (mutlipath
> > -ll). Not even after restarting the multipath-tools (version 0.4.8)...
> > 
> > So what should I restart so that it sees the new controller? I rather
> > not restart the host if possible...
> > 
> 
> Do you see the disks ? (doing a lsscsi would show it). I guess not.
> 
> If not, you need to probe/hotplug the disks first
> 
> ho,
> # echo "- - -" > /sys/class/scsi_host/host${host_no}/scan
>   ## the three -'s are for wildcards for channel, id and LUN.
> 
> If you don't know the "host_no", do it on for all the hosts under
> scsi_host, it will not harm anything.
> 
> If you have multipathd running when you run the "echo" above you would
> see all the dm devices when it completes (or soon thereafter).
> 
> You don't need to reboot the server.
> 
> > Thanks!!
> > 
> > Sander
> > 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]