[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Bugzilla problem



On Friday 25 January 2008 15:58:31 Thorsten Leemhuis wrote:
> Hi!
>
> On 23.01.2008 15:38, Tony Molloy wrote:
> > I've installed the latest bugzilla from epel-5 on CentOS-5. It appears to
> > be working OK from what testing I've done.
> >
> > However I have 2 problems.
> >
> > 1.   When I run testserver.pl I get the following
> > [...]
> > 2.  On the top of the login page I see the following.
> > [...]
> > Is this just an apache mis-configuration
>
> Seems nobody can't or doesn't want to (¹) reply. I'd suggest you ask on
> bugzilla specific forums and mailing lists for help; I suppose chances
> are bigger to find help there. In case there is a problem with the EPEL
> packages please file them in bugzilla.redhat.com, then you'll reach the
> maintainer of the bugzilla packages in EPEL.
>
> CU
> knurd (who never ever looked at the bugzilla package)
>

I filed a bug on bugzilla.redhat.com and comtacted dwalsh redhat com about 
this. 

> (¹) -- your post is not really on topic on this list; but also not
> completely off topic and there is no epel-users-list, so it was IMHO
> fine to post it here

Thanks,

Tony
>
> _______________________________________________
> epel-devel-list mailing list
> epel-devel-list redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/epel-devel-list




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]