[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Cherokee 1.2.1-1.el5 update breaks SSL



On Tue, 22 Mar 2011 08:35:53 +0100
Maxim Burgerhout <maxim wzzrd com> wrote:

> On Mon, Mar 21, 2011 at 21:56, Stephen John Smoogen
> <smooge gmail com> wrote:
> >
> > On Mon, Mar 21, 2011 at 08:08, Maxim Burgerhout <maxim wzzrd com>
> > wrote:
> > > Hi Pali, list,
> > >
> > > I'm not sure whether you are aware of this, but the recent update
> > > from Cherokee to 1.2.1-1 breaks SSL on at least el5. From what I
> > > can see, it is probably this bug:
> > > http://code.google.com/p/cherokee/is asues/detail?id=1126.
> > >
> >
> > Could we get some more info on this? How does it break on your side?
> 
> Of course.
> 
> A couple of days back, my box updated cherokee from EPEL from 1.0.6 to
> 1.2.1. When the service was restarted, Cherokee did not come up again.
> The init script exited with 0, but when I requested the status from
> the init script, I got 'cherokee dead, but subsys locked' error
> message.
> 
> I started the admin console and tried starting Cherokee from there.
> The admin interface showed me the 'libplugin_libssl.so: undefined
> symbol: SSL_set_SSL_CTX' error that is mentioned in
> http://code.google.com/p/cherokee/issues/detail?id=1126.
> 
> I removed 1.2.1 and reinstalled 1.0.6 from a build I downloaded from
> Koji, after which Cherokee started normally again.

This looks like: 

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=680691

I don't see a fix upstream yet. ;( 

kevin

Attachment: signature.asc
Description: PGP signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]