[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: FC2 Final can't get to loading kernel.. New bug?



Title: RE: FC2 Final can't get to loading kernel.. New bug?

As a note to the P4P800 owners on this list, there is a 1017 beta bios at the ASUS web site.
I intend to update to it (saving my 1016, of course) and try to do an install during the
next week. I will add a comment to the bugzilla concerning this and update that and the
list on the results.

Ken Benson

> -----Original Message-----
> From: Chris Chabot [mailto:chabotc 4-ice com]
> Sent: Wednesday, May 19, 2004 4:21 PM
> To: David Kewley; Development discussions related to Fedora Core
> Subject: Re: FC2 Final can't get to loading kernel.. New bug?
>
>
> Wow thanks!
>
> Yes indeed, a Asus P4P800 SE motherboard.. never would've
> thought to check
> bugzilla for my motherboard type.. thanks again for pointing
> out the bug!
> (Added my specs and comments to it)
>
>     -- Chris
>
> ----- Original Message -----
> From: "David Kewley" <kewley cns caltech edu>
> To: "Development discussions related to Fedora Core"
> <fedora-devel-list redhat com>; "Chris Chabot" <chabotc 4-ice com>
> Sent: Wednesday, May 19, 2004 19:29
> Subject: Re: FC2 Final can't get to loading kernel.. New bug?
>
>
> > Chris Chabot wrote on Wednesday 19 May 2004 04:36:
> > > I've used FC2 test 1 and 2 without any problems
> previously. However when
> i
> > > now try to boot the FC2 (release), it won't even load the
> kernel, but
> > > instantly reboots my system
> > >
> > > It get's to the Loading vmlinuz... then loading initrd..
> Then, boom,
> > > reboots.. (thats just before the "Uncompressing Kernel.." message)
> > >
> > > ps i did download the first cd again (from a diff mirror
> even), burned 2
> > > more copies, checked MD5's.. but nothing's wrong with the
> media. As
> > > mentioned, test 1 and 2 worked fine on this machine, and
> the hardware
> > > didn't change in the meantime
> > >
> > > My system details:
> > > P4 3.0 Ghz (HT) Cpu
> > > Intel 865PE + ICH5R chipset
> > > Maxtor 6Y080P0 80Gb (set to ATA 100) HD
> > > 3Com 3c9x Network card
> > > ATI 9800XT (8x agp) graphics card
> > > SB Audigy (with intergrated IEEE 1394 controller)
> > > Plextor DVDR PX-708A dvd/cd drive
> >
> > Is this by any chance an Asus P4P800 motherboard?  If so, see:
> >
> > https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=121819
> >
> > David
> >
>
>
> --
> fedora-devel-list mailing list
> fedora-devel-list redhat com
> http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-devel-list
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]