[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: First Fedora7 problem : KDE + Xorg + Fonts



On Sunday, August 05, 2007 6:18 pm Rahul Sundaram wrote:
> > Sorry, that was over 2 years ago.  I haven't had a problem with system
> > fonts since I started using Fedora.
>
> You seem to be worrying about a really old problem in a different
> distribution and saying that the current plan in Fedora sucks because of
> that. Doesn't seem to be very logical to me.

Experimentation I performed at the time showed that the problem was the system 
didn't have any way of properly finding the fonts.  When I started using xfs, 
the problem disappeared.  That is why I'm worried about it.

> > BTW, if Xorg doesn't need xfs, why is it that Xorg will crash if xfs
> > isn't running?
>
> Are you using Fedora 7? I have turned off XFS while back. Xorg starts
> just fine. Previous version did have a startup check to see if the core
> fonts exists and fail otherwise because some legacy apps (as in ancient
> and crufty) still need them but we don't have that check anymore.

I don't remember exactly which version I was running, because I don't shut 
down my system very often (it runs as both a server and a desktop).  When I 
was configuring another Fedora system (with 7), I noted that Xorg wouldn't 
start without xfs.

-- 
Please avoid sending me Word or PowerPoint attachments.
See http://www.gnu.org/philosophy/no-word-attachments.html


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]