[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Thunderbird 3.0pre?



On Sun, Sep 27, 2009 at 5:21 PM, Michael Cronenworth <mike cchtml com> wrote:
> On 09/27/2009 10:15 AM, Mail Lists wrote:
>>
>>   I do know that the 64 bit fedora beta 4 (there is no 64 bit
>> mozilla.org as, last I read a while ago, they are not comfortable the
>> code is 64 bit clean) had terrible problems from beta 4 (tho beta 3  was
>> fine).
>>
>>   I switched to 32 bit mozilla.org 3.0pre (on x64 install of f11) and
>> the problems went away.
>>
>>   The beta 4 (from updates-testing) started the indexing thing - and
>> then it took 100% cpu and memory growth went to 3.5 GiB - after a period
>> memory use fell to 200 MiB, cpu declined .. then it repeated this cycle
>> several times .. i left this for 6 hours - eventually tb locked up and
>> left a dirty screen image - stuck - cpu usage went to 0 for TB. I had to
>> hand kill it.
>>
>>   Installing the stock mozilla 386 build has no such problems.
>>
>>   I suspect there is some 64 very unclean code underlying the problem.
>> Tho it could be beta 4 versus pre as well
>
> Gee. Here I am messaging you on TB 3.0b4 on a x86_64 machine with TB 3.0b4
> x86_64 from updates-testing. Your message was in a folder with 1367 other
> email messages. Indexing worked fine. I don't see any spikes in CPU or
> memory usage. No other bugs in b4 at the moment. It's the best version yet.
>
> You might want to delete your .thunderbird directory and try again.

b4 is working fine for me to (x86_64) have not noticed any regressions
compared to b3.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]