[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Build problems on x86_64



Hi Quentin,


qspencer ieee org said:
> Is there any possible  explanation other than a bug in gcc?

There might be a bug in the source code, providing improper inline assembly 
for an x86_64 machine.  I grabbed the cln-1.1.9-1.src.rpm file and tried to 
build it on a nocona machine I have here, however it dies in a different way:

 g++ -O2 -Wall -I../include -I../include -I./float/lfloat -I./float -I./base/digitseq -I./base/digit -Ibase -I./base -I./float/lfloat/elem -I./integer -c ./float/lfloat/misc/cl_LF_decode.cc  -fPIC -DPIC -o .libs/cl_LF_decode.o
In file included from float/lfloat/cl_LF_impl.h:10,
                 from float/lfloat/misc/cl_LF_decode.cc:13:
base/digitseq/cl_DS.h:7:26: cl_gmpconfig.h: No such file or directory
In file included from base/digitseq/cl_DS.h:9,
                 from float/lfloat/cl_LF_impl.h:10,
                 from float/lfloat/misc/cl_LF_decode.cc:13:
base/digitseq/cl_DS_endian.h:6:26: cl_gmpconfig.h: No such file or directory

Maybe this is a red herring, because my nocona runs RH-AS3...
Or maybe a BuildReq is missing...

I'd try passing the NO_ASM flag to the compiler, to disable all inline 
assembly in cln, and see if that builds.  If yes, then the problem likely is 
in the cln source code.  If not, you might have found a bug in g++/libstdc++.

Cheers,
					Christian



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]