[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: centrino wireless problems on FC6



Amadeus W.M. wrote:
On Sun, 29 Oct 2006 02:08:39 +0200, ronald warsow wrote:

Amadeus W.M. wrote:
I managed to install FC6 on my sony vaio, and I can't get the builtin
wireless interface to work for the life of me. There's a sticker on the
laptop that says Centrino Mobile Technology.
I had this working in FC4 and FC5 with the ipw2200 intel driver. I
installed the latest versions from atrpms. Now I didn't have to do that,
because it came with the kernel:
...
Has anybody succeeded with centrino wireless? I don't know if I'm doing
yes.

something wrong, or if it's a bug. I disabled WEP encryption in the router.
The wireless interface does show up in the network configuration gui, but
when I activate it, it says no cable (or link) present.
Any suggestions?

are the devices correct ? means is your ethx your wireless-device ?
maybe a modprobe -rv ipw2200 and modprobe -sv ipw2200 correct this.

what does iwlist <your-wlan-device-here> scan show (then) ?

did you install the firmware ?

i use the firmware from livna !

--

   ronald



It seems to be working now. The thing of it is, I just noticed in the
network configuration gui the dhcp radio button is not sensitive (why???),
so I cannot select dhcp.

Mine was out until I rebooted the laptop. It didn't seem to matter when I stop/started the driver/ etc.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]