[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: unable to load snd-emu10k1 for soundcard in core2 test1



yes, checked the simple what not like volume plugs and what not
On Sunday 28 March 2004 12:31, André S. wrote:
> the volumes are all in max??
>
> Em Dom, 2004-03-28 às 12:21 -0700, Mike Jensen escreveu:
> > Yea it is in the kernel i knew that....but it dosent work and thats what
> > i don't understand.  I can not hear the test sound and I am unable to get
> > oggs to play in xmms...no matter what output plugin i use.  I have a
> > feeling this is a bug of some kind.
> >
> > On Sunday 28 March 2004 12:09, Georg E Schneider wrote:
> > > Mike Jensen schrieb:
> > > >I hope I am not being redundant but I was unable to find anything
> > > > about this. When i try to run 'system-config-soundcard' it opens and
> > > > i say play test sound and it says 'the snd-emu10k1 driver could not
> > > > be loaded.
> > >
> > > it's perhaps direct in the kernel so system-config-soundcard cannot
> > > load the modul.
> > >
> > > > This
> > > >soundcard may not be compatible with Red Hat Linux' in the consol I
> > > > get this message: FATAL: Module snd_emu10k1 already in kernel.
> > >
> > > _already in kernel_ the means it is already loaded and should work ;)
> > >
> > > > My soundcard is a
> > > >soundblaster audigy w/1394....it is a 5.1 pci card...any thoughts on
> > > > this one?
> > >
> > > HTH
> > > Georg E Schneider
> >
> > --
> > Cheers,
> > Mike Jensen
> > jent spicylemons com
> > cell spicylemons com
> > irc.acidchat.net
> > www.spicylemons.com
> >
> >
> > --
> > fedora-test-list mailing list
> > fedora-test-list redhat com
> > To unsubscribe:
> > http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-test-list

-- 
Cheers,
Mike Jensen
jent spicylemons com
cell spicylemons com
irc.acidchat.net
www.spicylemons.com



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]