[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Novell/Ximian Connector For Evolution GPL'd



Hmmm...All three of these things work on my machine(FC1).

Try running the exchange component directly from the command line and
see what the specific error is...maybe FC2 has an unknown issue...

On Tue, 2004-05-11 at 13:02, Panu Matilainen wrote:
> On Tue, 2004-05-11 at 22:54, Sean Bruno wrote:
> > On Tue, 2004-05-11 at 12:47, Panu Matilainen wrote:
> > > Beginnings of a package at:
> > > http://fedora.laiskiainen.org/SRPMS.fdr/ximian-connector-1.4.7-0.fdr.1.src.rpm
> > > Installs and removes, Evo sees the thing but it gives the same OAF error
> > > on startup as in here:
> > > https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=110287
> > > 
> > > Don't have an Exchange server at home anyway so further
> > > testing/debugging will have to wait till tomorrow, if somebody wants to
> > > find out why it's failing feel free...
> > It is failing due to where the "install" is putting all of it's shared
> > libraries:  /usr/lib/evolution/1.4/
> > 
> > You can override this setting in the "configure", set your
> > LD_LIBRARY_PATH to include this, or make a series of soft-links to the
> > libraries in /usr/lib
> 
> I found that hint on from google as well but doesn't seem to be the
> cause in this case, setting LD_LIBRARY_PATH doesn't help for me at
> least.
> 
> 	- Panu -
-- 
Sean Bruno
Telecommunications Engineer
Metro One Telecommunications
Desk (503)524-1632
Cell (503)358-6832



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]