[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Novell/Ximian Connector For Evolution GPL'd



On Tue, 2004-05-11 at 23:02, Panu Matilainen wrote:
> On Tue, 2004-05-11 at 22:54, Sean Bruno wrote:
> > On Tue, 2004-05-11 at 12:47, Panu Matilainen wrote:
> > > Beginnings of a package at:
> > > http://fedora.laiskiainen.org/SRPMS.fdr/ximian-connector-1.4.7-0.fdr.1.src.rpm
> > > Installs and removes, Evo sees the thing but it gives the same OAF error
> > > on startup as in here:
> > > https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=110287
> > > 
> > > Don't have an Exchange server at home anyway so further
> > > testing/debugging will have to wait till tomorrow, if somebody wants to
> > > find out why it's failing feel free...
> > It is failing due to where the "install" is putting all of it's shared
> > libraries:  /usr/lib/evolution/1.4/
> > 
> > You can override this setting in the "configure", set your
> > LD_LIBRARY_PATH to include this, or make a series of soft-links to the
> > libraries in /usr/lib
> 
> I found that hint on from google as well but doesn't seem to be the
> cause in this case, setting LD_LIBRARY_PATH doesn't help for me at
> least.

Ok it was that path afterall, it was just some background process which
didn't get the path set until I logged out and killed all the remaining
gnome-processes. 

Now I just need to fix the package to deal with that..

	- Panu -



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]