[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

FC2: Adaptec Error scsi0:A:1:0: DV failed to configure device



Hi,

I installed FC2 on a Dell Poweredge 1650 with a second SCSI Card. This is a Adaptec 29160. There is one external hardware-raid-box attached to it.

While booting, I get an error:

scsi0:A:1:0: DV failed to configure device. Please file a bug report


The dmesg output is:


SCSI subsystem initialized
scsi0 : Adaptec AIC7XXX EISA/VLB/PCI SCSI HBA DRIVER, Rev 6.2.36
        <Adaptec 29160 Ultra160 SCSI adapter>
        aic7892: Ultra160 Wide Channel A, SCSI Id=7, 32/253 SCBs

scsi0:A:1:0: DV failed to configure device. Please file a bug report against this driver.
(scsi0:A:1): 160.000MB/s transfers (80.000MHz DT, offset 31, 16bit)
Vendor: easyRAID Model: X8S Rev: 0001
Type: Direct-Access ANSI SCSI revision: 03
scsi0:A:1:0: Tagged Queuing enabled. Depth 4
SCSI device sda: 2181545984 512-byte hdwr sectors (1116952 MB)
SCSI device sda: drive cache: write back
sda: sda1
Attached scsi disk sda at scsi0, channel 0, id 1, lun 0
Red Hat/Adaptec aacraid driver (1.1.2-lk1 May 8 2004)
AAC0: kernel 2.8.4 build 6089
AAC0: monitor 2.8.4 build 6089
AAC0: bios 2.8.0 build 6089
AAC0: serial 7c3c10d3fafaf001
AAC0: 64 Bit PAE enabled



This error didn't appear in FC2-test 3, so what could be broken??


Any ideas?

Regards

Götz

--
Götz Reinicke
IT Koordinator - IT OfficeNet

Tel. +49 (0) 7141 - 969 420
Fax  +49 (0) 7141 - 969 55 420
goetz reinicke filmakademie de

Filmakademie Baden-Württemberg
Mathildenstr. 20
71638 Ludwigsburg
www.filmakademie.de



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]