[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Volume Control not working



Hmm, this again sounds like someone using an older FC3 release, if
this is the issue that  affected everyone. It is now fixed. Try a nice
reinstall of the the FC3 release Candidate.

On Thu, 28 Oct 2004 10:34:59 +0200, Harald Hoyer <harald redhat com> wrote:
> Michael A. Peters wrote:
> > Asus A7N8X Deluxe (uses snd-intel8x0)
> >
> > Back when volume controll offered both alsa and oss mixers - getting
> > sound out of my souncard was a sinch in the OSS mixer - but I never
> > could get the alsa mixer to work - even though OSS really used alsa or
> > whatever.
> >
> > Now there is no OSS mixer in my sound control panel - and I can't get
> > sound to work.
> >
> > With all due respect - the OSS mixer really is KISS compared to the
> > Alsa mixer - I do not like the alsa mixer, far too many controlls, and
> > if good documentation for those controls exist, I certainly don't know
> > where it is - it's not in the help tab for the Volume Control thingy.
> >
> > I've tried turning PCM up - I put the maximum volume up - but I'm not
> > getting any sound output.
> >
> > How the hell do I get my sound back? I really don't like it when I have
> > to fight with a system to do a simple task.
> >
> >
> 
> For me it sometimes helped to just move the "center" slider.. a little bit left or right, then back to center and voilà, I got sound.
> 
> 
> --
> fedora-test-list mailing list
> fedora-test-list redhat com
> To unsubscribe:
> http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-test-list
> 
> 
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]