[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: ipw3945 on f7t4





On 5/1/07, Tom London <selinux gmail com> wrote:
On 5/1/07, dragoran dragoran <drago01 gmail com> wrote:
>
>
> On 5/1/07, Tom London <selinux gmail com> wrote:
> > On 5/1/07, dragoran dragoran <drago01 gmail com> wrote:
> > > does it work? ( I also got this lockdep warning) but its not iwlwifi but
> > > mac80211 related  (its being worked on upstream)
> > >
> > Appears to associate to WPA access point, but no apparent network
> > 'success'.  That is, ifconfig/iwconfig all report appropriate values,
> > but ping hangs, etc.
>
> what do you mean by hangs? does it not find the host or does it lockup the
> system?
> are you using static ip or dhcp?
>
> > Initially, it appeared that the routing table was not properly updated
> > (remnants from the wired interface), but not sure.
>
> have you done ifdown eth0 (if eth0 is your wired interface) to make sure
> that is is not the problem?
>
> > tom

Ok, rebooted, this time with the RJ-45 unplugged.

System booted fine, NetworkManager popped up the 'unlock keyring'
dialog right after login.

After entering keyring passphrase, NM associated successfully (yea!),
'route' showed a proper routing table, and a 'traceroute' succeeded.

However, network immediately 'dis-associated', and would not associate again.

Snippet from /var/log/messages:
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation
(eth0/wireless): access point 'INSIDE' is encrypted, but NO valid key
exists.  New key needed.
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
New wireless user key requested for network 'INSIDE'.
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 2 of 5 (Device Configure) complete.
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
New wireless user key for network 'INSIDE' received.
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 1 of 5 (Device Prepare) scheduled...
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 1 of 5 (Device Prepare) started...
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 2 of 5 (Device Configure) scheduled...
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 1 of 5 (Device Prepare) complete.
May  1 14:03:28 localhost NetworkManager: <info>  Activation (eth0)
Stage 2 of 5 (Device Configure) starting...

Where NM just hangs after the last line.

 have you tryed wpa_supplicant directly?
if you need help how to do this feel free to aks.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]