[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: mplayerplug-in problem?



>Knute Johnson wrote:
>> I've been playing with F7 and really like it so far but I've run into 
>> one snag.  I yummed mplayer and mplayerplug-in from livna 
>> (developement) and I can't get the plugin to work.  At least it 
>> doesn't work on my favorite radio station kfi640.com.  It worked just 
>> fine with FC6.  Could somebody else give it a try and see if it works 
>> for them?  Or tell me that it won't work - what could I be thinking :-
>> ).  
>> 
>> Thanks,
>> 
>
>knute,
>
>Would you mind trying to debug it by setting debug=1 in the
>mplayerplug-in.conf file and then running firefox from the command line
>and you may need to apply this little patch to the firefox startup script
>
>@@ -135,7 +144,7 @@
> # if there's no command line argument and there's not a running
> # instance then just fire up a new copy of the browser
> if [ -z "$1" ]; then
>- -  exec $MOZ_PROGRAM $MOZARGS 2>/dev/null >/dev/null
>+  exec $MOZ_PROGRAM $MOZARGS
> fi
>
>and then run firefox from a gnome-terminal and you should be able to see
>what the plugin is doing.
>
>I don't have F7 running yet, but I do plan on moving to it, so if it
>does not work now it will eventually.
>
>Kevin

Kevin:

I edited /etc/mplayerplug-in.conf and uncommented the debug=1 line.  
I edited /usr/bin/firefox and cut and pasted the script lines that 
you posted.  When I ran the script it complained about the + on the 
third line so I took it out.  It then ran but when I tried to bring 
up the streaming audio page it complained about not have the adobe 
flash plugin.  When I closed that the following was printed on the 
terminal:

[root localhost bin]# ./firefox ** Message: NP_Initialize ** Message: 
NP_Initialize succeeded ** Message: totemPlugin ctor [0xa3fbbe0] ** 
Message: Init mimetype 'application/x-mplayer2' mode 1 ** Message: 
Base URI is 'http://kfi640.com/cc-
common/streaming_new/index.html?refreshed=yes' ** Message: Failed to 
open DBUS session: Did not receive a reply. Possible causes include: 
the remote application did not send a reply, the message bus security 
policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network 
connection was broken. ** Message: totemPlugin dtor [0xa3fbbe0] ** 
Message: NP_Shutdown ** Message: NP_Initialize ** Message: 
NP_Initialize succeeded ** Message: totemPlugin ctor [0xa482500] ** 
Message: Init mimetype 'application/x-mplayer2' mode 1 ** Message: 
Base URI is 'http://kfi640.com/cc-
common/streaming_new/index.html?refreshed=yes' ** Message: Failed to 
open DBUS session: Did not receive a reply. Possible causes include: 
the remote application did not send a reply, the message bus security 
policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network 
connection was broken. ** Message: totemPlugin dtor [0xa482500]  

I don't know enough about shell scripts to know what the - and + mean 
sorry.  Does that help at all?

Thanks very much,

-- 
Knute Johnson
Molon Labe...



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]