[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: hard hang at boot -- i386 F7T4 + latest rawhide



John Poelstra said the following on 05/16/2007 02:09 PM Pacific Time:
At power up box hangs (keyboard lights blinking) about 50% of the time while it appears to be starting the network. Running on a Dell Precision 470. Weird thing is that I power the box off and it boots fine the next time.

uname -a
Linux yardsale 2.6.21-1.3149.fc7 #1 SMP Fri May 11 12:12:11 EDT 2007 i686 i686 i386 GNU/Linux

Anyone else seeing this?

No information in /var/log/messages and I don't have a serial cable handy.

John


https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=240992

Still seeing this problem.  Appears to be hanging at "network start" section of boot routine (watching the graphical boot screen).

# uname -a
Linux yardsale 2.6.21-1.3175.fc7 #1 SMP Mon May 21 11:35:59 EDT 2007 i686 i686 i386 GNU/Linux

I performed a more scientific (?) study this time, starting at a complete power off state each time (as opposed to rebooting when I had a successful boot).  What is interesting is that it failed almost every other time until it started failing every time.  Boot failed 66% of the time.

Boot Attempt   Result
============  =========
    1          HANG
    2          boot
    3          HANG
    4          boot
    5          HANG
    6          boot
    7          HANG
    8          boot
    9          HANG
   10          HANG
   11          HANG
   12          boot
   13         (no more, I need my primary desktop to do work)



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]