[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Gnome desktop does nothing no icons



On Wed, 2007-05-23 at 17:13 -0700, Antonio Olivares wrote:
> ----- Original Message ----
> From: Antonio Olivares <olivares14031 yahoo com>
> To: For testers of Fedora Core development releases <fedora-test-list redhat com>
> Sent: Wednesday, May 23, 2007 6:21:16 PM
> Subject: Re: Gnome desktop does nothing no icons
> 
> 
> --- Cameron Meadors <cmeadors gmail com> wrote:
> 
> > I have seen something similar.  Are esd and sound
> > event enabled?
> > There is a problem with esd/alsa blocking apps from
> > starting.  This
> > includes gnome-session because it plays the login
> > sound.  Try killing
> > esd and see if you can start new apps.
> 
> How do I kill esd/alsa?  
> 
> This is the same laptop for which there is no sound. 
> I have trashed the ~/.gnome ~/.gnome2, ~/.gconf
> ~/.gconfd/ and ~/.gnome2_private/ directories in the
> hope that I'll get back gnome, but I have not been
> successful.  I created two accounts and have logged in
> to gnome and as root user copied the .gnome*
> directories unto the original account to no avail. 
> For the meantime, KDE is working awesome, I just need
> to yum install klaptop to see how much battery time I
> have left.  
Have you deleted the user files in /tmp ?  I find that I have to
sometimes delete them twice before gnome loads successfully.  



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]