[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: screensaver not kicking in?



I too see the issue on F11 GNOME after upgrading the
xorg-x11-server-Xorg to resolve the screen blanking issue per
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=501601

In my case i'm able to force the screen-saver to run by manually locking
the screen using Ctrl-Alt-L.

-- 
Thanks
Saurabh Sharma
Linux user number: 490644
http://sawrub-blog.blogspot.com/


-----Original Message-----
From: Gilboa Davara <gilboad gmail com>
Reply-to: For testers of Fedora Core development releases
<fedora-test-list redhat com>
To: For testers of Fedora Core development releases
<fedora-test-list redhat com>
Subject: RE: screensaver not kicking in?
Date: Tue, 18 Aug 2009 17:09:10 +0300

On Mon, 2009-08-17 at 15:23 -0500, Rex Dieter wrote:
> Jonathan Kamens wrote:
> 
> >>Are you using KDE or GNOME?
> > 
> > I'm using GNOME.
> > 
> > I think it's probably an X issue, not an xscreenaver issue.  I think the X
> > server must be not activating the screen saver for some reason.
> 
> Seems so, see hughsie's recent blogs about screen blanking,
> http://blogs.gnome.org/hughsie/
> 
> Good stuff
> 
> -- Rex
> 
> 

Not sure.

I've tried to manually activate the screensaver (Ctrl-Alt-L, The panel's
"lock" button) and neither one worked.

Then again, I only saw it in KDE 4.3 (@kde-redhat-unstable *) - not in
GNOME. *

- Gilboa
* I've yet to report it - mostly because I could not quite determine
who's the culprit.





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]