[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F12 alpha needs network during install?



On 08/28/2009 01:44 PM, Robert P. J. Day wrote:
On Fri, 28 Aug 2009, Joachim Backes wrote:

I installed F12 alpha from the DVD and had the feeling that the
network is used during installation. So the installation was awful
slow.

For confirming this, I tried to install again after having
de-activated the LAN chip in the BIOS, and, indeeded, the
installation was cancelled (after the install partition had been
formatted).

Is there any option for installing F12 without accessing the LAN (I
have DSL with 1 Megabit/sec)?

   this sounds suspiciously like an issue i ran into some time back
with a *virtual* installation on F11

I was not *virtually* installing, but on a real HD partition.

 -- the network was being used
despite there being no reason for it.  maybe it's related, maybe not.

rday
--

========================================================================
Robert P. J. Day                               Waterloo, Ontario, CANADA

         Linux Consulting, Training and Annoying Kernel Pedantry.

Web page:                                          http://crashcourse.ca
Twitter:                                       http://twitter.com/rpjday
========================================================================



--

Joachim Backes <joachim backes rhrk uni-kl de>

http://www.rhrk.uni-kl.de/~backes


Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME Cryptographic Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]