[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: F12 alpha needs network during install?



On Fri, 28 Aug 2009, Joachim Backes wrote:

> On 08/28/2009 01:44 PM, Robert P. J. Day wrote:
> > On Fri, 28 Aug 2009, Joachim Backes wrote:
> >
> > > I installed F12 alpha from the DVD and had the feeling that the
> > > network is used during installation. So the installation was
> > > awful slow.
> > >
> > > For confirming this, I tried to install again after having
> > > de-activated the LAN chip in the BIOS, and, indeeded, the
> > > installation was cancelled (after the install partition had been
> > > formatted).
> > >
> > > Is there any option for installing F12 without accessing the LAN
> > > (I have DSL with 1 Megabit/sec)?
> >
> >    this sounds suspiciously like an issue i ran into some time
> > back with a *virtual* installation on F11
>
> I was not *virtually* installing, but on a real HD partition.

  i realize this, but since it could be an installer issue, that same
issue might show up in both a real and virtual install.

rday
--

========================================================================
Robert P. J. Day                               Waterloo, Ontario, CANADA

        Linux Consulting, Training and Annoying Kernel Pedantry.

Web page:                                          http://crashcourse.ca
Twitter:                                       http://twitter.com/rpjday
========================================================================


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]