[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: f11 alpha install failure



On Thu, Feb 5, 2009 at 1:09 PM, Leon Stringer  wrote:
> David L wrote:
>>
>> f11 alpha failed to install using the graphical installer.  I haven't
>> tried a text install.  I attempted a graphical hard drive install on
>> this system:
>>
>> http://www.smolts.org/client/show/pub_f24c96f9-7884-4d14-a298-63a2847d0c0e
>>
>> I've filed this bugzilla report:
>>
>> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=484276
>>
>
> Did you manage to install F10 on the same computer? I have a different Intel
> VGA controller (82845G/GL) and had a similar problem, Anaconda becoming
> corrupt during the early stages of installation eventually locking up:
>
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=470371
>
> That's why I'm stuck on F9...

I did get f10 installed with some difficulty.  I can't remember
the details, but I remember it was a challenge.  And there
was some screen corruption after I did manage to get it
installed.  The screen corruption got a little better after
trying the recommendation in comment #9 of this bug:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=471537

But last week, my old CRT monitor died and I replaced
it with a new flat panel.  After that, the screen corruption
came back.  That's why I was trying f11 to see if it would
be any better.  So far, it's not looking good.  Each release
since f6, the i810 driver has been worse for me.  :(

Good luck,

           David


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]