[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Desktop effects: solid white screen



On Wed, 2009-03-18 at 08:45 +0100, drago01 wrote:
> On Wed, Mar 18, 2009 at 2:13 AM, Rodd Clarkson <rodd clarkson id au> wrote:
> > On Mon, 2009-03-16 at 09:10 +0100, drago01 wrote:
> >
> >> > Works fine with compiz-0.7.8-14.  This expected?  Do I need to pass
> >> > some "magic" settings somewhere?
> >>
> >> -15  is broken but -16 should work fine.
> >> Can you attach the output of glxinfo and LIBGL_ALWAYS_INDIRECT=1 glxinfo ?
> >
> >
> > This is broken for me with -14. (I get the white screen)
> >
> > I've installed -16 from koji and I now no longer get the white screen,
> > but it fails to start compiz with a message of that sort.
> >
> > Attached are the two outputs you asked for numbered in the order they
> > were asked for.
> 
> Try -17, and what kind of hardware is this?

>From lspci -vv:

00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 4 Series Chipset Integrated
 Graphics Controller (rev 03) (prog-if 00 [VGA controller])
        Subsystem: Giga-byte Technology Device d000
        Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Step
ping- SERR- FastB2B- DisINTx-
        Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- 
<MAbort- >SERR- <PERR- INTx-
        Latency: 0
        Interrupt: pin A routed to IRQ 5
        Region 0: Memory at f2000000 (64-bit, non-prefetchable) [size=4M]
        Region 2: Memory at e0000000 (64-bit, prefetchable) [size=256M]
        Region 4: I/O ports at e400 [size=8]
        Expansion ROM at <unassigned> [disabled]
        Capabilities: <access denied>

00:02.1 Display controller: Intel Corporation 4 Series Chipset Integrated Graphi
cs Controller (rev 03)
        Subsystem: Giga-byte Technology Device d000
        Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Step
ping- SERR- FastB2B- DisINTx-
        Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- 
<MAbort- >SERR- <PERR- INTx-
        Latency: 0
        Region 0: Memory at f2400000 (64-bit, non-prefetchable) [size=1M]
        Capabilities: <access denied>


It's a Intel G41 chipset with the x3500??? graphics card, and while I'm
no it's not working right, I'm wondering about whether 3d is working at
all (I get FPS around 300 in a default glxgears instance, which is worse
than my wifes 3 year old i915 chipset (which gets 400fps and runs
compiz)

I'll try -17 later today.


R.
-- 
"It's a fine line between denial and faith.
 It's much better on my side"


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]