[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Error when submitting authconfig



Hi,

2009/3/9 Dimitris Glezos <dimitris glezos com>:
> On Sun, Mar 8, 2009 at 6:41 PM, Xavier Conde Rueda <xavi conde gmail com> wrote:
>> I'm having trouble when submitting authconfig translations:
>>
>> There was a technical error with the commit/push of your submission,
>> most likely because of a misconfiguration of the system. Try
>> refreshing the module's cache and retry submitting.The administrators
>> will look into the log files and try to find out what went wrong.
>
> This was an issue of the servers, and after a ping to the
> Infrastructure it was fixed.
>
> Reminding that the place to report such problems are #fedora-l10n and
> #fedora-admin, not fedora-trans-list.
>

As a project coordinator, I'd rather get a mail notification as soon
as an issue is found in transifex rather than hanging around IRC
asking what's going on. That's the reason why I sent an e-mail to the
list, so people could be informed that such an issue is happening. I'd
like to see this kind of communications more often from
administrators, so next time I want to spend some spare time working
on translations I can know in advance if the system is working or not.

Salut!
-- 
"We the willing, following the unknowing are
doing the impossible. We have done so much
for so long with so little we are now able to do
anything with nothing."

Un bloc de cinépatas: http://banda-aparte.blog-city.com/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]