[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [fedora-virt] Invalid configuration unexpected EOF when using -x



Ray Van Dolson wrote:
> Hi all;
> 
> Trying to deploy a CentOS 5 domU under RHEL 5.3 64-bit and am running
> into the following error:
> 
>   virDomainCreateLinux() failed POST operation failed: (xend.err 'Invalid configuration unexpected EOF')
>   Domain installation may not have been
>    successful.  If it was, you can restart your domain
>    by running 'virsh start cobbler'; otherwise, please
>    restart your installation.
>   Tue, 07 Jul 2009 10:59:38 ERROR    virDomainCreateLinux() failed POST operation failed: (xend.err 'Invalid configuration unexpected EOF')
>   Traceback (most recent call last):
>     File "/usr/sbin/virt-install", line 560, in ?
>       main()
>     File "/usr/sbin/virt-install", line 492, in main
>       dom = guest.start_install(conscb, progresscb, wait=(not wait))
>     File "/usr/lib/python2.4/site-packages/virtinst/Guest.py", line 822, in start_install
>       return self._do_install(consolecb, meter, wait)
>     File "/usr/lib/python2.4/site-packages/virtinst/Guest.py", line 843, in _do_install
>       self.domain = self.conn.createLinux(install_xml, 0)
>     File "/usr/lib64/python2.4/site-packages/libvirt.py", line 573, in createLinux
>       if ret is None:raise libvirtError('virDomainCreateLinux() failed', conn=self)
>   libvirtError: virDomainCreateLinux() failed POST operation failed: (xend.err 'Invalid configuration unexpected EOF')
> 
> This only seems to happen when I pass my virt-install command as
> follows:
> 
>   virt-install --name cobbler --ram 1024 --file=/ludlow2/cobbler.img \
>     --vnc --vcpus=2 --nonsparse -w bridge:xenbr0 -l \
>     http://yummie.esri.com/mrepo/centos5-x86_64/os/ \
>     -x "updates=http://yummie.esri.com/updates/updates-el5.1.img ks=http://yummie/ks/ks.php?arch=x86_64&distro=centos&major=5&minor=2"; \
>     --os-type=linux -d
> 
> The error appears to be triggered by my kickstart URL location which
> includes ampersands and such -- despite the fact that I am include
> quotes around the entire argument.
> 
> The debug output indicates that the XML is being written with the
> ampersand changed into &.
> 
> If I change my kickstart location to a URL without the GET variables,
> everything works fine.
> 
> Bug?  Expected behavior?  Workaround?  Perhaps this is an issue in
> virt-install and wouldn't happen if I crafted the XML file myself?
> 
> python-virtinst-0.300.2-12.el5
> 
> Thanks,
> Ray
> 

Pretty sure we fixed bugs in this area in 5.3: run the command with
--debug and see if the generated output has & in it.

I think in this case it is actually xend that is choking, which I don't
know any workaround for.

- Cole


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]