[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] [PATCH 0/7] Add support for setting QoS



On 21.07.2011 05:15, Taku Izumi wrote:
> On Thu, 21 Jul 2011 10:52:32 +0800
> Osier Yang<jyang redhat com>  wrote:
> 
>> 于 2011年07月21日 09:35, Taku Izumi 写道:
>>> On Wed, 20 Jul 2011 10:17:14 +0200
>>> Michal Privoznik<mprivozn redhat com>   wrote:
>>>
>>>> That's strange. Works for me. Can you please run:
>>>> cd tests; VIR_TEST_DEBUG=1 ./domainschematest
>>>> or ./networkschematest
>>>> It should help me to trace error. Btw: I suppose current master runs
>>>> without these errors for you.
>>>    Thank you for your help.
>>>    I tried again after getting the latest libvirt, but I could't solve
>>>    this problem (make rpm failed..)
>>>
>>>    According to the following result, it seems to pass each test, but
>>>    "make rpm" failed in my environment.
>>
>> What's the error of "make rpm"?
>>
> 
>   I wrote the phenomena at my first mail. "networkschematest" and
>   "domainschematest" failed.
> 
>   The summary is as follows:
> 
> ...
> TEST: networkschematest
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!                        17  FAILED
> ...
> TEST: domainschematest
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 80
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 120
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 160
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 200
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 240
>        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 280
>        !!!!!!!!!!!!!!!!                         296 FAILED
> ...
> =======================================
> 2 of 58 tests failed
> (2 tests were not run)
> Please report to libvir-list redhat com
> =======================================
> make[2]: *** [check-TESTS] Error 1
> make[2]: Leaving directory `/root/rpmbuild/BUILD/libvirt-0.9.3/tests'
> make[1]: *** [check-am] Error 2
> make[1]: Leaving directory `/root/rpmbuild/BUILD/libvirt-0.9.3/tests'
> error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.VfChp7 (%check)
> 
> 
> RPM build errors:
>      Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.VfChp7 (%check)
> make: *** [rpm] エラー 1
> 
> 
This is the patch that will solve your problem:

diff --git a/docs/schemas/Makefile.am b/docs/schemas/Makefile.am
index 5ef7737..a08fb43 100644
--- a/docs/schemas/Makefile.am
+++ b/docs/schemas/Makefile.am
@@ -2,6 +2,7 @@

 schemadir = $(pkgdatadir)/schemas
 schema_DATA = \
+       bandwidth.rng \
        basictypes.rng \
        capability.rng \
        domain.rng \


I'll squash it into my patchset as well.


Michal


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]