[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [linux-lvm] vgcreate seg faults



> I am trying to do a vgcreate, but I keep on getting a segmentation
> fault.
> 
> Doing a vgcreate -v shows that after vgcreate does:
> 
> vgcreate -- counting all existing volume groups
> Segmentation fault

Could you please send a "vgcreate -d" output of your attempt?

Thanks,
Heinz

> 
> I am using 2.2.14SMP kernel & 0.8i version of LVM.
> 
> Anyone have any ideas what could be causing this?
> 
> BTW, pvcreate works with no problem. pvdisplay shows the correct devices
> - /dev/sd[bc]1
> vgdisplay reports that there are no volumes (of course)
> 
> Thanks.
> 
> Goni Sarakinov
> Sarakinov Consulting, Inc.
> 
-- 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Systemmanagement CS-TS                           T-Nova
                                                 Entwicklungszentrum Darmstadt
Heinz Mauelshagen                                Otto-Roehm-Strasse 71c
Senior Systems Engineer                          Postfach 10 05 41
                                                 64205 Darmstadt
mge EZ-Darmstadt Telekom de                      Germany
                                                 +49 6151 886-425
                                                          FAX-386
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]