[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [linux-lvm] lvm/devfs bug?



even though devfs is compiled in the kernel it actually is not mounted
at this time. i have tried it using devfs long names also with no
success.

On Tue, 2003-04-08 at 13:43, Luca Berra wrote:
> On Tue, Apr 08, 2003 at 12:21:45PM -0700, Rich Turner wrote:
> >i am able to confirm that /proc/partitions does not have a partition
> >entry for the disk but pvcreate still fails. i am using a devfs kernel
> >so i thought there might be some strange behavior between lvm and devfs.
> >is there a fix or known issues regarding lvm and devfs?
> >
> if you have devfs you should use the devfs long mane to reference your pv
> eg: /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/disc
> as to why the error message is misleading i would not say, lvm1 tools are
> very buggy wrt the handling of device names.
> 
> L.
> 
> -- 
> Luca Berra -- bluca comedia it
>         Communication Media & Services S.r.l.
>  /"\
>  \ /     ASCII RIBBON CAMPAIGN
>   X        AGAINST HTML MAIL
>  / \
> 
> _______________________________________________
> linux-lvm mailing list
> linux-lvm sistina com
> http://lists.sistina.com/mailman/listinfo/linux-lvm
> read the LVM HOW-TO at http://tldp.org/HOWTO/LVM-HOWTO/
-- 
Rich Turner
Storix Software
(619)702-6500 phone
(619)702-6501 fax
http://www.storix.com




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]