[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: FW: /lib/modules



Tim Huxel wrote:
> 
> *This message was transferred with a trial version of CommuniGate(tm) Pro*
> 
>  -----Original Message-----
> From:   Tim Huxel [mailto:huxel netdrct com]
> Sent:   Wednesday, May 10, 2000 8:03 AM
> To:     'redhat-list-install redhat com'
> Subject:        /lib/modules
> 
> I'm trying to recompile a kernel.
> Here is the order in which I'm doing this:
> 1)make xconfig
> 2)make dep
> 3)make clean
> 4)make bzImage
> 5)mv /boot/vmlinuz /boot/vmlinuz.old
> 6)cp /usr/src/linux/arch/i386/boot/bzImage /boot/vmlinuz
> 7)make modules
> 8)mv /lib/modules2.2.12-20smp /lib/modules/2.2.12-20smp.old
> 9)make modules_install
> 10) edit lilo
> 11)run /sbin/lilo
> 
> That seems to be okay but, when I check /lib/modules after
> reboot there is only 2.2.12-20smp.old.
> I get dep errors because there is no new module in /lib/modules.
> What am I doing wrong?
> 
> Tim
> 
> --
> To unsubscribe: mail redhat-install-list-request redhat com with
> "unsubscribe" as the Subject.


Tim

The only thing that cross my mind is - Make sure you compiled loadable
module support in the kernel.  Run make xconfig and check.

Jim
-- 
Linux "The Best Things In Life Are Free" ...
begin:vcard 
n:Daniels;James
x-mozilla-html:FALSE
org:U.S. Air Force;Database Management
adr:;;;;;;
version:2.1
email;internet:jadaniels2 home com
title:Meteorologist
note:Looking for Linux work at home..
x-mozilla-cpt:;30272
fn:James Daniels
end:vcard

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]