[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: keybord do not move !!!



Assaf Spanier wrote:
> 
Are you getting any error messages before your system freezes up?  Are
you talking about the login prompt or the XWindows login prompt?  Have
you tried to boot your system up in single user mode by typing ctrl-x
and then linux 1?  Let me know and I'll try to work you through this.

-Steve Pardee

> hi all
> 
> I'm really need help hear !
> 
> after I install my machine I'm doing the first boot and the machine
> get stack after I'm getting the Logan prompt.
> (the install process go well and when I get lilo prompt I can type kernel
> name- it get stack just when I get the Logan prompt)
> the keyboard do not response and I can't use my machine!
> 
> any suggest ?
> 
> Thanks,
> A.Spanier
> 
> _______________________________________________
> Redhat-install-list mailing list
> Redhat-install-list redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-install-list
> 
> _______________________________________________
> Redhat-install-list mailing list
> Redhat-install-list redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-install-list

-- 
stevevp pacbell net

"What... you're crying...there's no crying in baseball...there's no 
crying in BASEBALL!" 

--Tom Hanks, A League of their own

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME Cryptographic Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]