[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: 2.6.0- test2, getting sound to work?



You might want open up one console ( Xterm, or konsole, your choice ) then
go 'su' and type in 'tail -f /var/log/messages'.

After you do that, try to redetect sound via 'Redhat Main Menu > System
Setting > Soundcard Detection'.

Now watch what the messages say and report back.  Smile.  This used to be a
problem in RH 9.0 until they released kernel 2.4.20-18.9.  Heh, ironically,
I was able to get around that by using the old RH8 kernel RPM and booting to
that to get any sound at all.  But I believe for the purpose of this beta
testing, we want to use newer kernels?

*	** Glen Maeding
*	** MIS Tech @ Kidspeace Inc.
*	** Webmaster of MIS-comm, Pdangel.org, and others...
*	** E-mail: gmaeding kidspeace org
*	** Pager e-mail: goik tmail com



-----Original Message-----
From: Mike Martin [mailto:redtuxxx yahoo co uk]
Sent: Thursday, July 31, 2003 4:36 AM
To: rhl-beta-list redhat com
Subject: Re: 2.6.0- test2, getting sound to work?


 --- Gerald Henriksen <ghenriks rogers com> wrote: > I have
2.6.0-test2 running thanks to the rpms, now what do I need
> to
> do to get sound working? 
> 
> 

I have had some fun with this - so I may be able to help

questions

1. what soundcard
2. ISA/PCI
3. Alsa or OSS

are any other modules not loading

> --
> Rhl-beta-list mailing list
> Rhl-beta-list redhat com
> http://www.redhat.com/mailman/listinfo/rhl-beta-list 

__________________________________________________
Yahoo! Plus - For a better Internet experience
http://uk.promotions.yahoo.com/yplus/yoffer.html


--
Rhl-beta-list mailing list
Rhl-beta-list redhat com
http://www.redhat.com/mailman/listinfo/rhl-beta-list




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]