[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: kernel 2.6.5-1.356 hangs at boot time



recompile your custom kernel again but this time with firewire disabled.
if this fixes it, you should probably file a bug with bugzilla

On Sat, 2004-05-08 at 23:18, Sanjeev Das wrote:
> I think I have the same problem. I did enable firewire. But I need 
> firewire to get to my camcorder movies...Is this a bug?
> 
> 
> 
> On Sat, 08 May 2004 23:06:09 -0400, elitrix87 wrote:
> 
> > I had a problem similar to this when i customized my 351 kernel. When I
> > ran xconfig, I saw firewire was disabled, so I enabled just in case I
> > ever had a use for my firewire port. After the kernel was compiled and
> > installed, I tried to reboot. It started nice until it got to checking
> > for new hardware (it stops at enabling swap space i think if you press
> > show details before it gets to that point). I was able to fix it just by
> > disabling firewire support altogether. I also found something about the
> > preemptive kernel option having problems like this btw.
> > 
> > On Sat, 2004-05-08 at 22:53, Sanjeev Das wrote:
> >> Hi all,
> >> 
> >> I recently built kernel 2.6.5-1.356 from arjanv at
> >> http://people.redhat.com/arjanv/2.6/RPMS.kernel/. The system fails to boot 
> >> and hangs in runlevel 5 at "checking for new hardware"
> >> 
> >> what could be the problem? thanks for the help.
> >> 
> >> Sanjeev
> >>
> 
> 



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]