[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: anaconda bug: loader2/cdinstall.c's use of probeDevices



On Mon, 2006-05-08 at 22:33 -0400, Bill Nottingham wrote:
> Steven Augart (saugart mazunetworks com) said: 
> > Second of all, it appears that Kudzu 1.2.24.3, (as distributed in the FC
> > 5 RPM kudzu-devel-1.2.34.3-1), is not detecting the CD drive on the IBM
> > BladeCenter I've been testing on.
> > 
> > This is an IBM Machine Type 8677, model # 2XX.  (8677-2XX), manufactured
> > in April of 2003.
> 
> Is USB working correctly? Does it show up in the USB device lists in
> /proc or /sys in the installer?
Dear Bill,

Thanks for the quick reply!  I'll build a new installation CD with a
modified Anaconda that doesn't crash on the failure to detect, and then
I'll be able to get a shell (or at least anaconda-busybox) and I can
tell you what's happening.  (I'll have access to the machine again in
the morning; it's midnight here in Massachusetts.)

I can also write some test code that will exercise the Kudzu CVS head on
those hosts.  We have some blades that are running FC 4, and I can see
if the Kudzu CVS head can detect the CD under our variant of the FC 4
stock kernel, with all modules loaded.  The security appliance products
we embed Linux into don't normally use the CD ROM drive, so access to it
may be broken on those machines except when booting off of that CD
drive; I'll find out in the morning.
-- 
Steven Augart
Mazu Networks
Cambridge, Massachusetts, USA


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]