[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: X in PWS 600



On Thu, 8 Jul 1999, designer seven wrote:
I find that funny I have a AS500 running RH 6.0 with windowmaker and all
the new updates from RH for Xfree and I hav not had a single problem.

Joel J. Maisenhelder
maisenhe@ugsolutions.com

> hmmm.. I think you are lucky that rxvt even works... I
> have never been able to get rxvt to run... since day
> one I got an Alpha machine...
> D.
> 
> --- pancho@galaxy.lca.uevora.pt wrote:
> > 
> > Hello All,
> > 
> > I updated the XFree packages, according to the
> > updates/errata web page of
> > RedHat, in my PWS 600a.
> > 
> > I am running RH-6.0
> > 
> > X starts well. windowmaker icons come up ... I am
> > only able to open a rxvt
> > window. Anything else I type the command or use
> > icons does not come up
> > into the screen, but a ps uax shows it is running.
> > 
> > I mean, say I want a xterm. Type xterm & and nothing
> > comes into the
> > screen.
> > 
> > help?
> > 
> > cheers
> > 
> > Miguel
> > 
> > -- 
> > To unsubscribe: send e-mail to
> > axp-list-request@redhat.com with
> > 'unsubscribe' as the subject.  Do not send it to
> > axp-list@redhat.com
> > 
> > 
> 
> _________________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com
> 
> -- 
> To unsubscribe: send e-mail to axp-list-request@redhat.com with
> 'unsubscribe' as the subject.  Do not send it to axp-list@redhat.com
> 

Joel J. Maisenhelder
maisenhe@ugsolutions.com




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index] []