[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[et-mgmt-tools] virt-install problem.



Hi All,

I am installing the RHEL PV through virt-install,

#virt-install  --name=dom1 --ram=500 --file=/home/disk --file-size=10 --mac=00:50:56:2d:31:6d --bridge=xenbr2 --nographics --noautoconsole --paravirt --location=nfs:server3.domain.com:/vol/vol1/tnuwal/rl5 --debug -x "ks=http://khost/ks.cfg ksdevice=eth2"


Here  eth2 is my public IP and xenbr2 is bridge over this.

When i start the install then i got following message on console of this.


Starting install...
libvir: Xen Daemon error : GET operation failed:
Domain installation still in progress.  You can reconnect
to the console to complete the installation process.

Now when i tried to connect the console ...Then it started the instllation But this stuck that it could not download the kickstart file http://khost/ks.cfg.
ks=http://khost.domain.com/ks.cfg.

Why is it happening as i can download this file on dom0 using wget. Because khost and my machine are well pingable.

       +-------------+ Error downloading kickstart file +-------------+
        |                                                              |
        | Unable to download the kickstart file.  Please modify the    |
        | kickstart parameter below or press Cancel to proceed as an   |
        | interactive installation.                                                               |
        |                                                                                                      |
        | http:///khost.domain.com/ks.cfg__________________            __ |
        |                                                                                                      |
        |            +----+                      +--------+                                          |
        |            | OK |                      | Cancel |                                            |
        |            +----+                      +--------+                                           |
        |                                                                                                       |
        |                                                                                                     |
        +--------------------------------------------------------------+


# Contents of the file are
lang en_US.UTF-8
langsupport --default=en_US.UTF-8 en_US.UTF-8
keyboard us
skipx
network --device eth2 --bootproto static --ip 139.185.48.217 --netmask 255.255.252.0 --gateway 139.185.48.1 --nameserver 130.35.249.41 --hostname os217.domain.com
rootpw root
firewall --disabled
selinux --disabled
authconfig --enableshadow --enablemd5
timezone America/Los_Angeles
text
reboot


.....Could u please tell me where i am doing wrong.

Thanks,
Trilok Nuwal





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]