[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: s390 ctc0 interface not coming up



On Fri, Jul 23, 2004 at 12:23:12PM +0200, Matthias Saou wrote:
> Pasi Pirhonen wrote :
> 
> > > Here's the content of my ifcfg-ctc0 file, it's the post-install default
> > > and seems correct to me :
> > > 
> > > # IBM CTC
> > > DEVICE=ctc0
> > > BOOTPROTO=static
> > > BROADCAST=192.168.200.3
> > > IPADDR=192.168.200.3
> > > MTU=1500
> > > NETMASK=255.255.255.255
> > > NETWORK=192.168.200.3
> > > ONBOOT=yes
> > > QETH=yes
> > > REMIP=192.168.200.4
> > > SUBCHANNELS=0.0.0600,0.0.0601
> > > TYPE=QETH
> > > 
> > 
> > One should not do replying when
> > 
> > a) in hurry
> > b) knowing that you should have been bed hours ago
> > c) tired (b)
> > 
> > 
> > For all the other information (which are valid) i wrote about thise
> > before, it seems just that 
> > 
> > QETH=yes
> > TYPE=QETH
> > 
> > Are not valid for this setup. The magic in network-functions get all
> > wrong when CTC is defined as QETH, so it more like should be
> > 
> > TYPE=CTC
> > 
> > and nuke that 'QETH=yes' line alltogether.
> 
> It works! This is definitely a bug in Fedora Core Development, then. I've
> been wondering all along, but now I know that :
> - The ctc module doesn't get loaded automatically, 1st bug
> - The TYPE= of the ctc interface is wrong, as you reported, 2nd bug
> 
> I've verified that fixing only one of the two bugs is never enough, both
> must be solved before the ctc0 interface can come up.

I think I've found and fixed the bugs, thanks for narrowing them down !

   Karsten

--
 Karsten Hopp <karsten redhat de>   GPG 1024D/70ABD02C
 Fingerprint D2D4 3B6B 2DE4 464C A432 210A DFF8 A140 70AB D02C
 Red Hat Deutschland, Hauptstaetter Str.58
 70178 Stuttgart, Tel.+49-711-96437-0, Fax +49-711-96437-111



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]