[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: hotplug doesn't work on kernels >= 2.6.7



P4P800??? guess you are lucky to have a working fedora...

https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=121819


On Wed, 13 Oct 2004 20:28:13 +0200, Angelo <ang3l0 katamail com> wrote:
> Hi all.
> 
> I've fedora core 2 installed on my desktop and laptop.
> 
> I've noticed that with kernels (smp and non) >= 2.6.7 hotplugging
> (linux-hotplug.sf.net) doesn't work at all on my desktop, on the laptop
> works fine.
> 
> I mean that if i plug-in a usb device with the successfully booted
> machine it simply doesn't recognize at all that i've plugged in the device:
> - NO /var/log/messages after i plug-in
> - NO /sbin/hotplug call
> - NO debug messages on a full kernel log
> - NO strange messages in the dmesg (when booting)
> - NO new device using /sbin/lsusb
> 
> Simply nothing strange.
> 
> Cold-plugging works fine, I mean plug-in the device and the boot the
> machine.
> 
> Is there some way to diagnosticate better the issue and report here or
> in bugzilla the results ?
> 
> HW info of the victim box:
> - P4P800 Deluxe mobo
> - Pentium 4 2.8 HT
> - 1GB of DDR RAM
> 
> usb devices tried:
> - pendrive
> - hp printer
> - usb mouse
> 
> All these devices work fine with kernel-2.6.6-1.435.2.3
> 
> Regards,
> Angelo
> 
> 
> 
> --
> fedora-devel-list mailing list
> fedora-devel-list redhat com
> http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-devel-list
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]