[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: I cannot use nm-applet when gnome-keyring-daemon is running



2007/8/19, Yuan Yijun <bbbush yuan gmail com>:
> Hi,
>
> I have to kill gnome-keyring-daemon after login, then run nm-applet &
> again in order to connect my WEP wireless network. If I don't kill
> gnome-keyring-daemon, nm-applet will just crash when selecting my
> wireless network from the list. I don't know why this happens only to
> me. It used to work, I cannot remember when it starts to broken.
>
> BTW, When I'm doing so, most of the times I have to connect twice,
> some times I need to connect 3 times, because the first attempt will
> always fail (nm-applet prompts disconnected). I think this is because
> some program is stressing the wireless connection once it is
> established, but not sure.
>

In audit.log

type=ANOM_ABEND msg=audit(1187514625.042:186): auid=500 uid=500
gid=500 subj=system_u:system_r:unconfined_t:s0 pid=26526
comm="nm-applet" sig=11


In syslog messages

Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0) Stage
2 of 5 (Device Configure) starting...
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation
(wlan0/wireless): access point 'default' is encrypted, but NO valid
key exists.  New key needed.
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0) New
wireless user key requested for network 'default'.
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0) Stage
2 of 5 (Device Configure) complete.
Aug 19 17:10:25 mstar kernel: nm-applet[26526]: segfault at 00000000
eip 0805bd4c esp bf919d20 error 4
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <WARN>
nm_dbus_get_user_key_for_network_cb():
nm_dbus_get_user_key_for_network_cb(): dbus returned an error.#012
(org.freedesktop.DBus.Error.NoReply) Message did not receive a reply
(timeout by message bus)#012
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0)
failure scheduled...
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0)
failed for access point (default)
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Activation (wlan0) failed.
Aug 19 17:10:25 mstar NetworkManager: <info>  Deactivating device wlan0.


Thanks!

-- 
bbbush ^_^


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]