[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Network Manager 0.7.0-0.3.svn2970 broken?!



On Sat, 2007-10-13 at 17:02 -0400, sean darcy wrote:
> Tom London wrote:
> > On 10/11/07, Stefan Grosse <singularitaet gmx net> wrote:
> >> After the rawhide update of today, October 10th the Network Manager seems to
> >> be broken in a way that it interrupts my internet connection completely. I
> >> cannot activate eth0 manually. Internet works only if the networkmanager is
> >> not loaded on startup.
> >>
> >> I have an Asus A8Js notebook with intel 3945 for wlan and for wired I have:
> >> a realtek (pci, r8169, NETWORK, RTL8111/8168B PCI Express Gigabit) Ethernet
> >> controller.
> >>
> >> Stefan
> >>
> > Believe these version of NM allows configurable 'auto connection'.
> > 
> > My would come up with no network connection, but I could manually
> > select it from the nm-applet.
> > 
> > Applications->System Tools->Configuration Editor allows setting
> > 'autoconnect' for each connection.--
> > 
> > For me, this was 'system->networking->connections->1->connection->autoconnect'
> > 
> 
> I do not see "networking" under system the the Configuration Editor. I 
> have NM, NM-gnome, NM-glib installed.
> 
> Am I missing something? Hope so, cause NM is really messing me up.

You'll only get something there if you've tried to connect to a network
before with the applet.

Dan


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]