[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: ethX activation at boot problem, primarily with laptops



On Wed, 2008-04-23 at 10:34 -0500, Xavier Toth wrote:
> A workmate open a bug on this problem:
> 
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=443821

Yeah, notting closed as NOTABUG since we're defaulting to NetworkManager
for now.  Which means I'm curious why NM wasn't bringing up the network.

´╗┐Do you have any ifcfg-* files in /etc/sysconfig/network-scripts/ ?

Do you have ONBOOT=yes in your ifcfg files?

Would also be good to get /var/log/messages after it's booted up to see
what's going on.

Dan

> On Wed, Apr 23, 2008 at 9:34 AM, Xavier Toth <txtoth gmail com> wrote:
> > Hmmm... for some reason the network was 'off', thanks. I'll see if
> >  this is the same issue for the other systems.
> >
> >
> >
> >  On Wed, Apr 23, 2008 at 8:48 AM, Dan Williams <dcbw redhat com> wrote:
> >  >
> >  > On Wed, 2008-04-23 at 08:48 -0500, Xavier Toth wrote:
> >  >  > We have a number of laptops where the network is not activated at boot
> >  >  > as specified by he configuration. We also saw this on a desktop box
> >  >  > and replaced the network card which resolved the issue. Are others
> >  >  > experiencing this problem and if so is there a solution/workaround?
> >  >
> >  >  Is this with F9?  What's the output of:
> >  >
> >  >  chkconfig --list | grep NetworkManager
> >  >  chkconfig --list | grep network
> >  >
> >  >  Do you have any ifcfg-* files in /etc/sysconfig/network-scripts/ ?
> >  >
> >  >  If you do, does the file for your network card contain ONBOOT=yes ?
> >  >
> >  >  Dan
> >  >
> >  >  --
> >  >  fedora-devel-list mailing list
> >  >  fedora-devel-list redhat com
> >  >  https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-devel-list
> >  >
> >
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]