[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: kernels won't boot



On Sat, 2007-12-22 at 08:28 -0500, Steve Grubb wrote:
> On Saturday 22 December 2007 07:16:32 Build System wrote:
> > kernel-2.6.24-0.123.rc6.fc9
> > ---------------------------
> > * Fri Dec 21 2007 David Woodhouse <dwmw2 redhat com>
> > - Disable CONFIG_PS3_USE_LPAR_ADDR to fix PS3 memory probing
> >
> > * Fri Dec 21 2007 John W. Linville <linville redhat com>
> > - Yet another round of wireless updates...
> >
> > * Thu Dec 20 2007 Kyle McMartin <kmcmartin redhat com>
> > - 2.6.24-rc6
> 
> 
> After build 81, I have not been able to boot any of the x86_64 rawhide 
> kernels. They all end with:
> 
> Trying to resume from /sys/block/sda/sda3
> Unable to access resume device (/sys/block/sda/sda3)
> Creating root device
> Mounting root filesystem
> mount: could not find '/dev/root'
> Setting up other filesystems
> Setting up new root fs
> setuproot: moving /dev failed: No such file or directory
> no fstab.sys, mounting internal defaults
> setuproot: error mounting /proc: No such file or directory
> setuproot: error mounting /sys: No such file or directory
> Switching to new root and running init
> unmounting old /dev
> unmounting old /proc
> unmounting old /sys
> switchroot: mount failed: No such file or directory
> Booting has failed.
> 
> Rebooting into trusty old 2.6.24-0.81.rc4.git7.fc9 works fine. Are other 
> people running into this?

I'm still seeing this too on all my x86 and x86_64 boxes with all
kernels including todays update.

Peter, Dave, any clue?

      David



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]