[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: X in rawhide during install



On Sun, 2008-01-06 at 08:49 -0600, Mike Chambers wrote:
> Last week, I said the heck with it and did a yum update to rawhide from
> F8+updates.  It performed OK but upon boot, x didn't want to come up,
> and think the error messages was about version mismatches or something.
> 
> Well, just now, I was going to do a fresh rawhide install on same
> machine (wipe out F8 completely), but when it got to starting X to
> perform the install, it wouldn't run, not even in vesa (from the quick
> msg I saw come across), so it went into text mode (which I cancelled at
> that time). Would it had worked if I had went ahead with the text mode
> install, then tried to get X configured to start post-install?
> 
> So, is xorg not fully functioning as of yet, with the new compiles that
> went on recently and I am guessing still happening?
> 
> This was on a PIV 2.8Ghz w/1G ram, and an X1300 ATI card.

I'm not sure how often the anaconda stage2 images are built, which is
where it gets the X drivers.  I'm sure Jeremy's told me at some point
though.

The vesa and radeonhd drivers should both be working with rawhide
though.  If you go ahead with a text-mode install, you should get the
abortive X logs in the installed system under /var/log/anaconda, I
believe; it would be enlightening to see them.

- ajax


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]