[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Bruttaly sluggish Eclipse performance in remote X



Dimi Paun writes:
 > Folks,
 > 
 > I am running Fedora 8 on 3 boxes, all connected via Gb Ethernet.
 > On two of the boxes (Intel Core 2 Quad @ 2.4GHz, 4 GB RAM) I've
 > enabled XDMCP and am logging in from the 3 via remote X. It has
 > been a rough experience:
 >   * the default GDM screen does not have an option to invoke the
 >     XDMCP chooser, despite the working in gdmsetup. This caused
 >     great confusion until I figured that I needed to switch to
 >     Happy Gnome login theme.
 >   * performance is a bit sluggish, but bearable. However, I have
 >     used in University (back in 97-98) old Sun boxes that were
 >     doing the same over a much slower network, I was expecting
 >     a lot more now, given all the hardware I've thrown at it.
 > 
 > However, the deal break has been Eclipse. I need to run this app,
 > but doing so is almost impossible. Every time it opens _any_
 > dialog (find, etc.) it locks hard for 10-20seconds at a time.
 > Same thing happens when you dismiss the dialog. Of course, I can
 > see no sign of CPU or network usage. 
 > 
 > WTH is going on?!? The app (Eclipse) works very well locally, why
 > would it behave in such a fashion on the remove X? The delays are
 > so big that I can't think it's doing anything, but rather that it's
 > blocked somewhere waiting for a timeout of sorts.

If you ssh to the target machine and then run Eclipse, does that work
better?

Andrew.

-- 
Red Hat UK Ltd, Amberley Place, 107-111 Peascod Street, Windsor, Berkshire, SL4 1TE, UK
Registered in England and Wales No. 3798903


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]