[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Install dies at waiting for hardware to init - sorta



Several messages to and from Mark Lord, the sata_mv driver is not what
is causing the install to hang.  Also the Highpoint problems of
overwritten sectors seem to only be a problem if you boot/load
grub/lilo on the array.

Is it possible to boot with a kernel argument that bypassed sata_mv?
Something like sata_mv=0 or something?  I know I can blacklist it, but
what can I do for an installation?

Thanks
Andy

On Mon, Jul 7, 2008 at 11:21 AM, Dr. Diesel <dr diesel gmail com> wrote:
> Attempting to install F9 I386 on a system with two HighPoint
> RocketRaid 2220 8-Port devices. During the very first part of the
> install (installing from a USB DVD-ROM) the install hangs for ~10
> minutes on the waiting for hardware to initialize. Once done it pops
> up with a messing asking me to define which driver to use for the
> install media, it can't see/find any devices, even the MB IDE/SATA or
> USB DVD.
>
> I'm guessing it gets really confused during the hardware init somehow.
> The first part of the install works, just forgets where it was
> installing from!
>
> Any work-a-rounds or is this a bug? I'd like to learn how to do this
> without pulling the HighPoint cards for the install?
>
> Thanks
> Andy
>
> --
> projecthuh.com
> All of my bits are free, are yours? Fedoraproject.org
>



-- 
projecthuh.com
All of my bits are free, are yours? Fedoraproject.org


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]