[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: MAVEN_OPTS and mvn-jpp



On Fri, Jan 9, 2009 at 1:00 PM, Deepak Bhole <dbhole redhat com> wrote:
> Can you post the exact command that you are running (when it fails) and
> what the resulting log is?

This is an attempted rebuild of the jsr-305 package.  It's a pretty
small download, if anybody wants to try it.  The spec file contains
this:

export MAVEN_REPO_LOCAL=$(pwd)/.m2/repository
mkdir -p $MAVEN_REPO_LOCAL
mvn-jpp -Dmaven.repo.local=$MAVEN_REPO_LOCAL install

The mvn-jpp invocation produces this output:

/usr/lib/jvm/java
[INFO] Scanning for projects...
[INFO] Reactor build order:
[INFO]   JSR 305: Annotations for Software Defect Detection in Java
[INFO]   JSR 305 Implementation
[INFO]   JSR 305 Test Cases
[INFO]   JSR 305 Sample Use Cases
[INFO]   JSR 305 Proposed Annotations
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Invalid task 'maven2.ignore.versions': you must specify a valid
lifecycle phase, or a goal in the format plugin:goal or
pluginGroupId:pluginArtifactId:pluginVersion:goal
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: < 1 second
[INFO] Finished at: Sat Jan 10 13:02:47 MST 2009
[INFO] Final Memory: 2M/7M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------

I have tried extracting out the bits of the mvn-jpp script and running
them directly in the shell, culminating in a line like this:

$ mvn -Dmaven2.offline.mode -Dmaven2.ignore.versions
-Dmaven2.usejppjars -Dmaven.repo.local=$MAVEN_REPO_LOCAL install

This produces the same output.  If I change the order of the -D
arguments, maven always complains about the second one.  Is anybody
else seeing this?

Again, this is only on Rawhide.  F-9 and F-10 build with no problems.
I just updated my Rawhide installation and tried again with the same
result.
-- 
Jerry James
http://loganjerry.googlepages.com/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]