[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: orphaning (eol) gtk-qt-engine



Kevin Kofler wrote:
Petrus de Calguarium wrote:
By the way, colours on old kde3 apps doesn't work,
either, despite enabling for non-kde4 applications in
system settings (kftpgrabber) - I can see it already:
file a bug report :-)

There's already an ages-old bug report, the upstream KDE developers don't care. :-(

...or maybe the upstream developers don't know how to fix it. Help welcomed.

(Actually, it's more accurate to say that I am not aware of anyone maintaining the 'export colors' functionality. Jeremy Whiting and I are - last I knew, anyway :-) - the nominal maintainers for color kcm stuff, and I certainly fix anything I can, but I know next to nothing about how the export colors stuff works. Ergo, I am not able to fix it.)

FTR, exporting colors to GTK seems flaky also, but I'm not sure it's a KDE problem. I've noticed that after I force the export code to run (basically, make any change and apply it - even toggle a checkbox twice, you just need to be able to press 'apply'), the first app will be right, but the next one gets default colors. At least for Mozilla apps (FF, TB) and IIRC gitk. OTOH, Inkscape seems okay.

I might try to fix this somehow.

If you are able to help, that would be /much/ appreciated. Please don't hesitate to work upstream, I would very much like to see these issues resolved.

--
Matthew
Please do not quote my e-mail address unobfuscated in message bodies.
--
HIPPOS feel unacknowledged. HIPPOS get angry.
> PRAISE HIPPOS
HIPPOS seem somewhat placated.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]