[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [Fedora-ia64-list] Some issues about Rawhide IA64 on Tiger4platform.



>-----Original Message-----
>From: fedora-ia64-list-bounces redhat com
>[mailto:fedora-ia64-list-bounces redhat com] On Behalf Of Doug Chapman
>Sent: 2006年8月4日 4:18
>To: ia64 Fedora Core Development
>Subject: Re: [Fedora-ia64-list] Some issues about Rawhide IA64 on
>Tiger4platform.
>
>On Thu, 2006-08-03 at 20:22 +0800, You, Yongkang wrote:
>> Hi,
>>
>> I just did some testing based on latest Rawhide. The testing includes
>installation and booting.
>>
>> Installation and other issues:
>> 1. Local NFS installation failed with " cannot open display: :1"
>> Steps: a) use vmlinuz and initrd.img (from boot.img) to load installation.
>>       b) select NFS installation.
>>       c) DHCP and input NFS location.
>>       d) screen display following information and have to reboot the
>system:
>> "...
>> Waiting for X server to start ... log located in /tmp/ramfs/X.log
>> 1...2...3...4...5... X server started successfully.
>>
>> (mini-wm:695): Gtk-WARNING **: cannot open display: :1
>> "
>
>I have not seen this one but all of my systems are serial console only.
I used its monitor to install. I will fill a bug for it.

>
>>
>> 2. VNC installation is okay. But it reports an exception and ask user to save
>and report this exception. Please the attachment.
>
>I filed this one a while back and it has since been fixed:
>201047 �C anaconda traceback: TypeError: cannot concatenate 'str' and
>'NoneType' objects

Okay. I will pay attention to it in the future Rawhide trying. This issue won't affect installation. It just happened after install all RPM packages.
>
>> 4. System can be normally up without selection Xen installation. But X can
>not startup.
>>
>All of my systems are headless.  It would be good for you to file a
>bugzilla on this one with more details.
Okay. I will try to catch xorg.log and report a bug.

>
>> 5. Manually install Xen is okay and good. It can help to do the correct
>configuration in elilo.conf. But a little pity, I can not use this xen to start my
>platform. :(
>Can you explain the problem in more detail?

It is black screen with a cursor twinkle, just after decompress xen, xen0-kernel and initrd. No 1 line output from booting kernel. Have to hard reboot my machine.


Best Regards,
Yongkang (Kangkang) 永康


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]