[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Fedore 0.95 Nautilus SMB error



Duh! I didn't have eth0 as a trusted device in the firewall.

On Wed, 2003-10-15 at 13:19, W. Chris Shank wrote:
> do you know what the bug is orhow to fix it? if i type smb:/// or smb:/
> or smb:// or smb: - none of them work -all return the same error message
> i showed before.
> 
> i think this is a setting gone astray since this feature worked in 0.94
> and I didn't wipe out my /home partition on installation of 0.95.
> 
> On Wed, 2003-10-15 at 13:19, Craig White wrote:
> > On Wed, 2003-10-15 at 10:00, W. Chris Shank wrote:
> > > I installed fedora 0.95 and I'm now getting this message when i attempt
> > > to use SMB:/// browser in nautilus (and similar one in konqueror).
> > > 
> > > Couldn't display "smb:///", because Nautilus cannot contact the SMB
> > > master browser.
> > > 
> > > My server is still running samba - my Win2K machine connected to it just
> > > fine. I made sure smb and nmb are running locally. This was  working ok
> > > on 0.94.
> > > 
> > > Any ideas anyone?
> > ----
> > previous versions - you had to simply type 'smb:' and press return -
> > there was some sort of bug in Nautilus I think.
> > 
> > Craig
> > 
> > 
> > --
> > fedora-list mailing list
> > fedora-list redhat com
> > http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
-- 
W. Chris Shank
ACE Technology Group, LLC
chris shank acetechgroup com
http://www.acetechgroup.com




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]