[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: nvidia thoughts



Am Do, den 23.10.2003 schrieb Steve Withers um 21:04:
> On Fri, 2003-10-24 at 05:56, Niels Weber wrote:
> > I have never ever been abe to install any redhat graphically with a
> > geforce card (tried geforce 2 mx, geforce 2 go, geforce 4 ti 4200,
> > different monitors, different computers, btw: a tnt2 worked without
> > problems), neither 8.0 nor 9 nor fedora. 
> This must be an issue with the video card / monitor frequencies. 
> 
> I have been able to X installs on RH7.3, 8.0 and 9.0 with my GF2-MX400,
> GF4-MX420,MX440 and my TI4200. I have several Pcs and all these cards
> are in active use with a variety of monitors: Philips 105s and 107s, 
> Viewsonic E70 and a Leo 17" of unknown model number. 
Ok, I just have one of the not working systems next to me. I boot from
CD1, at the prompt just press enter, skip the mediacheck.
After /sbin/loader, it switches to fb-mode (at least I think so because
the letters look different then).
Then:
Running anaconda...
Probing for video card: NVIDIA GeForce 2 MX 8generic)
Probing for monitor type: MACROTRON
Probing for mouse type: Generic - 2 Button Mouse (serial)
Attempting to start native X server
Waiting for X server to start...log located in /tmp/X.log
1...2...3...4...5.... X server started successfully.

(the screen goes black and i get the standard X-mouse cursor, after a
second or so I fall back to text mode)

XIO: fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server ":1.0"
     after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.
install exited abnormally

(then termination and kill signals, disabling swap, unmounting
filesystems, you may safely reboot)

Anybody got a hint for me?
-- 
Niels Weber <nath snafu de>




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]