[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: KVM and mouse stability [SOLVED]



On Sun, 2004-12-05 at 18:57 +0000, Chris Hewitt wrote:
> On Sun, 2004-12-05 at 15:01, John Aldrich wrote:
> > On Sunday 05 December 2004 01:47 am, Craig White wrote:
> > > Been through this before...
> > >
> > > upgraded from FC-1 to FC-3 - using a Belkin KVM
> > >
> > > things worked ok on FC-1
> > >
> > > when switching back to FC-3, mouse is erratic and unusable. Doesn't help
> > > to switch to text console (Control-Alt-F2) and back to X. Doesn't help
> > > to add psmouse.proto=imps to grub boot.
> > >
> > > Anyone else seeing this on FC-32.6.9-1.681_FC3 ?
> > >
> > Yes! I've got a Belkin Omniview SE 4-port switch. Back in RH9 it worked fine. 
> > Now it doesn't work and I *have* to use VNC to have a useable system. If you 
> > figure out what the problem is, let me know. I thought maybe it was my mouse 
> > settings since I'm not using a "name-brand" mouse!
> 
> If you look at the archives there are many posts on this topic. The root
> problem seems to be that the Belkin KVM does not do keep-alive so the
> mouse/keyboard is effectively detached from the computer unless it is
> the selected option on the KVM. Interestingly enough, I have found this
> with FC1 too, but not RH7.3 or 7.2.
> 
> I have psmouse.proto=bare in the kernel line in grub.conf and I don't
> have any problem. Does this work in your case?
----
indeed, appending psmouse.proto=bare worked where as psmouse.proto=imps
didn't work.

Thanks to all - just wanted to post up a resolution

Craig


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]