[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Lost all network connectivity after clean FC3 install



Hi Paul!

1. Here is the output you requested

cat /var/lib/dhcp/dhclient-eth0.leases
lease {
  interface "eth0";
  fixed-address 68.187.13.245;
  option subnet-mask 255.255.252.0;
  option dhcp-lease-time 28182;
  option routers 68.187.12.1;
  option dhcp-message-type 5;
  option dhcp-server-identifier 68.112.12.20;
  option domain-name-servers 68.112.12.36,24.217.0.3;
  option broadcast-address 255.255.255.255;
  renew 4 2004/12/9 00:09:57;
  rebind 4 2004/12/9 03:56:20;
  expire 4 2004/12/9 04:55:03;
}

2. The setup is still borked because I can not have
both eth0 and eth1 active at the same time.

My settings for eth1 are:

IP 10.0.0.1
netmask 255.0.0.0
gateway 10.0.0.50

What are the correct settings for a LAN?

Thanks for your help.

Enrico

 --- Paul Howarth <paul city-fan org> ha scritto: 
> On Wed, 2004-12-08 at 02:34 +0100, Salvatore
> Indiogine wrote:
> > An update:
> > 
> > For some reason DHCP in FC3, unlike FC1, is not
> able
> > to assign a correct gateway to eth0.
> 
> This isn't a general FC3 problem because I have a
> couple of machines
> here with FC3 running DHCP that don't have this
> problem.
> 
> What's in /var/lib/dhcp/dhclient-eth0.leases after
> booting in FC3?
> 
> Paul. 


		
___________________________________ 
Nuovo Yahoo! Messenger: E' molto più divertente: Audibles, Avatar, Webcam, Giochi, Rubrica? Scaricalo ora! 
http://it.messenger.yahoo.it


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]